O, tu nici visezi, batrane Ploiesti…

SUPER-VESTE pentru suceveni: Aqua park-ul din Suceava va fi avea pe 10.000 de mp o clădire cu bazine și ansamblu wellness și SPA, iar pe 2,5 ha vor fi bazine în aer liber.

Elaborarea documentației va costa 2,8 milioane de lei fără TVA și va fi realizată în 36 de luni, urmând ca apoi să fie obținută finanțarea pentru construire.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a oferit toate detaliile proiectului așa, ca veste de bun augur, la început de an.

Potrivit edilului, Aqua Park-ul va fi amenajat pe o suprafață de 3,5 hectare.

Pe  25.000 mp vor fi amenajate piscine exterioare din care una cu valuri și una cu jacuzzi, tobogane exterioare independente, plajă exterioară, baza de observare pentru post salvamar, o fântână arteziană, dușuri, grupuri sanitare, spații tehnice și locuri de parcare.

Ce minunat o fi! Noi, la Ploiești… scârțâim ba cu actele de vandalism, ba cu mizeria, ba… cu probleme tehnice sau cine mai știe ce… Într-atât încât un Aqua Park sau vreun alt proiect de anvergură- în plan cultural, sportiv sau pe vreun alt palier ne lasă reci sau ni s-ar părea un soi de „tichie de mărgăritar”. Și asta pentru că atmosfera e de așa manieră încât cei mai mulți devin apatici, dezinteresați atâta vreme cât problemele sunt cu duiumul…

foto: ziare.com