O fabrica din Prahova angajeaza 200 de persoane!

Adient Trim Ploiești, companie specializată în fabricarea de tapițerii auto, își consolidează capacitatea de producție și angajează 200 de persoane pentru funcția de operator mașină de cusut.

„Industria auto dă semne clare de revenire, iar cererea a crescut considerabil. Avem nevoie de noi colegi care să se alăture echipei Adient”, a spus Adrian Diță, plant manager Adient Trim Ploiești.

Pe lângă un salariu atractiv, angajații beneficiază de prime, bonusuri de performanță, tichete de masă, ore suplimentare plătite cu 200% și spor pentru ore de noapte. Compani asigură, în mod gratuit, mijloace de protecție pentru toți angajații: măști produse chiar în cadrul companiei, dezinfectanți, distanțare socială la cantina fabricii și igienizare periodică în fabrică.

Adient Trim Ploiești are acum peste 1.800 de angajați, iar tapițeriile auto realizate la fabrica Adient Trim din Ploiești se regăsesc anual pe mai mult de 750.000 de mașini din întreaga lume.

Compania Adient este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 6.000 de angajați și deține opt unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Timișoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).