Numire de antrenor la Petrolul Ploiesti; cine merge la meciul de la Cluj

Echipa de fotbal FC Petrolul Ploiești va fi condusă de către Octavian Grigore, din postura de antrenor principal, la ultima partidă din cadrul sezonului regular al Ligii 2, care se va desfășura duminică, la Cluj.

Decizia a fost luată de către conducerea executivă a clubului, care s-a reunit în regim de urgență, ca urmare a demisiei fostului tehnician Viorel Moldovan.

Pentru pregătirea ultimului meci din sezonul regular al Ligii 2, Octavian Grigore va fi ajutat de către un colectiv tehnic, alcătuit din Ciprian Pura, Gheorghe Liliac și Cătălin Grigore, preparator fizic fiind Lucian Nedelcu.

„Vreau să arătăm că suntem o echipă bună și că putem câștiga la Cluj. Acesta este obiectivul nostru pentru acest joc, indiferent de locul pe care îl ocupăm în acest moment în clasament”, a declarat Octavian Grigore, care și-a petrecut întreaga carieră de fotbalist în culorile “Lupilor Galbeni”.

În perioada următoare, conducerea clubului va analiza opțiunile pentru numirea unui antrenor care să conducă echipa începând din partea a doua a sezonului.

Partida dintre Universitatea Cluj și FC Petrolul Ploiești este programată să aibă loc duminică, 28 martie, de la ora 15.00, pe Cluj Arena.