„Noapte” si in Muzeul Judetean de Stiintele Naturii Prahova. Institutia NU participa la „Noaptea Muzeelor”

Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova anunță, la rândul său, că nu va participa anul acesta la evenimentul NOAPTEA MUZEELOR.

„Sindicatul Independent FIDES al salariaților muzeului se aliniază acțiunilor sindicale ale Federației Naționale a Sindicatelor din Cultură și Presă – CULTURMEDIA la care este afiliat și va participa la protestul „Noapte în Muzeele din România” organizat la București în data de 18 mai 2024, între orele 16.00-23.00, conform comunicatului CULTURMEDIA: https://mediacultura.ro/…/pe-18-mai-noapte-in-muzeele… /

Din Sindicatul Independent FIDES fac parte angajați ai Muzeului Județean de Științele Naturii Prahova, ai Muzeului Județean de Artă Prahova “Ion Ionescu-Quintus” și ai Bibliotecii Județene  “Nicolae Iorga” Prahova.

Ne exprimăm regretul pentru întreruperea unei manifestări culturale de tradiție care ne aduce alături de publicul nostru și sperăm să atragem atenția decidenților asupra nevoii de cultură a tuturor cetățenilor.

Informația a fost transmisă în această dimineață de către reprezentanții Muzeului Județean de Științele Naturii Prahova.

 PĂCAT!

Fiecare om este o cultură, o civilizație în sine. Jean-Luc Godard

Cultura reprezintă formele superioare prin care spiritul uman se străduiește să se exprime. Albert Einstein

Cultura omoară naivitatea și știința gonește simplitatea. George Coșbuc

Cultura este amprenta pe care o lăsăm în istorie.