Momente ca acestea ar trebui sa ne fie adevarata bucurie si adevaratul „castig”

Instantanee surprinse aseară, de pe scenă, în timpul concertului care a umplut inimile a mii de ploieșteni cu rock simfonic, într-o ingenioasă osmoză între Iris și orchestra Filarmonicii „Paul Constantiescu”, avându-l ac solist, lesne de înțeles, pe legendarul Cristi Minculescu.

O atmosferă incendiară în acre muzica a bucurat, ba chiar…a cucerit. Asșa cum ar trebui să fie la fiece eveniment cultural care să nu fie umbrit de goana după shaorma și tot soiul de creații fast-food de dragul statului al o bârfă și-o țigară la coadă, în fum, în papuci. NU ASTA ne reprezintă. Nu cu asta ne creștem copiii, adolescenții.

CULTURA ar trebuie să triumfe… Și o face… „în lateral” de zona de…„promenadă” printre „deliciile” de la rulote  pentru care parcă unii au făcut o pasiune într-atât încât, voci acute din comunitate spun că „ăla” e de fap, TIMP DE CALITATE petrecut cu familia, la coadă la shaorma, porumb fiert și un paʼar de bere (ignorând, aproape, ceea ce poate însemna un CONCERT în care muzica în cel mai profund sens umple centrul orașului).

Acestea, momentele acestea faine, în compania unor artiști consacrați ar trebui, stimați ploieșteni, să ne fie adevărata bucurie și adevăratul „câștig” (mă rog, pentru cine… înțelege).

Foto: Filarmonica „Paul Constantiescu”