Moment istoric: CSO VALENII DE MUNTE, merge in finala Cupei Romaniei!

VICTORIE ÎN SEMIFINALĂ!!!

„Ne calificăm în finala Cupei României, reușită istorică pentru fotbalul din orașul nostru, grație unor jucători care au luptat cu inima, sufletul și dorința de a aduce bucurie Suporterilor CSO, care au facut o admosferă extraordinară.

Chiar daca am fost conduși în repriza a doua cu două goluri diferență, marcate rapid de echipa băicoiană, elevii domnilor antrenori Iuluis Mărgărit și Silvian Dobre, nu depun armele și, treziti parcă din pumni, reusesc până la finalul timpului regulamentar să trimită meciul în prelungiri.

Aici, portarul Dalin Munteanu, îngerul nostru păzitor, a făcut diferența menținând scorul egal, până în a doua repriză de prelungiri, când Gabriel Șerban marchează din penalty golul izbăvirii pentru echipa noastră,care merge în finala Cupei alături de CSO.Boldești, care a câștigat cu 0-2 în deplasarea de la Livadea, împotriva extraordinarei echipe Progresul Aluniș!!!

Ațadar, după acest meci… nu putem decât să visăm la trofeul Cupa României, ca va sosi în vitrina noastră pentru prima dată în istorie.

Suporterii CSO Văleni… au demonstrat tuturor că sunt un sfetnic bun pentru echipă, sfetnic care a „resuscitat-o” când era în colaps, grație scandărilor, cântărilor de mobilizare… împingând-o spre o victorie memorabilă!!!

Mulțumim tuturor pentru aceasta reușită, mulțumim băieților noștri și… SĂ VINĂ CUPA LA VĂLENII DE MUNTE!!!!

FORZA CSO VĂLENII DE MUNTE!”

Emoționantă cronică, făcută chiar de suporteri, echipei din Vălenii de munte, care acum strălucește pe drumul către finala CUPEI ROMÂNIEI. Dincolo de cuvinte, emoție, bucurie, trăire și… fotbaliști care joacă nu doar din șuturi, pase, goluri și priepere, dar și cu INIMA…