MODIFICARI in trafic, cauzate de FINALIZAREA ASFALTARII BULEVARDULUI!

Revenim cu detalii privind noi modificări în trafic în Ploiești, după ce ieri anunțam modificarea traseelor troleibuzelor, totul pentru că, în sfârșit, începe… finalizarea asfaltării Bulevardului Independenței!

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, începând de vineri, 29.03.2024, vor fi reluate lucrările de execuție aferente obiectivului de investiții: Modernizare B-dul Independenței (tronson cuprins între sensul giratoriu Gara de Sud – strada Gh. Lazăr).

Executantul acestor lucrări este Asocierea Omega Star Sistem SRL (lider de asociere)&Terra Strade Total Construct SRL(Asociat)&SC Oyl Company Holding AG SRL (Asociat).

ATENȚIE: În prima etapă se vor realiza lucrările privind așternerea stratului de uzură pe tronsonul cuprins între Rondul 2 (stație TCE 13 Decembrie, Restaurant The New London) – sensul giratoriu Gara de Sud.

Întrucât lucrările se vor desfășura, alternativ, pe cele 2 sensuri de circulație, fără a se închide total circulația rutieră, pentru a nu îngreuna execuția lucrărilor și pentru a evita blocaje în traficul rutier, rugăm conducătorii autovehiculelor, care se deplasează pe axa B-dul Independenței – B-dul București, să folosească rute ocolitoare.

Autoritatea publică ploieșteană va monitoriza modul în care se vor execută lucrările la nivelul acestei importante artere de circulație din orașul nostru.

Totodată, mulțumim cetățenilor pentru înțelegere, în contextul derulării acestor lucrări de modernizare a Bulevardului Independenței!

foto: ziare.com