Minunata veste: Sorin Romanescu, invitatul special al ultimului concert de jazz al stagiunii, la Filarmonica

Ploiești Jazz Trio și Sorin Romanescu vă invită la un concert de jazz extraordinar, ce marchează închiderea stagiunii 71, vineri, 21 iunie 2024, de la ora 19:00, pe scena sălii „Ion Baciu” a Filarmonicii Ploiești.

Invitat special:

Sorin Romanescu – chitară

Ploiești Jazz Trio

Răzvan Cojanu – contrabas

Sorin Zlat – pian

Laurențiu Ștefan – tobe

* Născut la 1 iunie 1968, Sorin Romanescu este un chitarist și basist (chitară bas) român de jazz și de muzică experimentală. Sorin Romanescu este unul dintre cei mai buni chitariști de jazz din peisajul autohton, compozitor, producător audio și profesor de chitară. Acesta a câștigat de-a lungul timpului o notorietate binemeritată, participând în cei peste 20 de ani de experiență la numeroase concursuri, festivaluri și reprezentații pe scene importante din țară și din străinătate. A fost, printre altele, desemnat muzicianul de jazz al anului, iar în 2013 a fost nominalizat la premiile Gopo pentru cea mai bună muzică originală de film, cu documentarul „Afacerea Tănase”.

Biletele pentru acces în sală pot fi achiziționate de la Casa de Bilete a Filarmonicii sau online de pe filarmonicaploiesti.ro  sau entertix.ro.