Mesajul Ambasadei Romaniei in SUA pentru campionii roboticii- elevii din Ploiesti si din Focsani

„Congratulations to the 🇷🇴 Romanian robotics teams for their outstanding performances at the FIRST Tech Challenge World Robotics Championship held in 🇺🇸 Houston, Texas!

 Romania is robotics world champion for the second time! The Romanian robotics teams from the „Alexandru Ioan Cuza” College in Focșani and the “Mihai Viteazul” National College in Ploiești are part of the groups of teams that won first and second places at the FIRST Tech Challenge World Robotics Championship”.

„Felicitări echipelor de robotică din România pentru performanțele remarcabile la Campionatul Mondial de Robotică FIRST Tech Challenge desfășurat în Houston, Texas!

 România este campioană mondială la robotică pentru a doua oară! Echipele românești de robotică de la Colegiul „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani și Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Ploiești fac parte din loturile de echipe care au câștigat locurile I și II la Campionatul Mondial de Robotică FIRST Tech Challenge”.

Este mesajul postat de Ambasada României în SUA după fantastica reușită a elevilor de la reputatul Colegiu ploieștean și a celor de la Colegiul „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani care au uimit lumea cu proiectele lor în materie de robotică.

 Un gest frumos, meritat, necesar!

foto: @FIRST Tech Challenge Romania