Lupii lui Calancea si Filarmonica „Paul Constantinescu”: incredibil, exceptional spectacol

„Mă bucur că ploaia ne-a dat răgazul să ne putem bucura de artă adevărată! Ascult „Lupii” de când a apărut acest proiect, dar aseară am avut ocazia să ma bucur live și nu m-au dezamăgit. Respect pentru dăruire LUPII lui Alex Calancea !!! Profesionalismul vine din dăruire! Filarmonica a fost la înălțime, bineînțeles! Superb! Felicitări!! Îi mai așteptăm!”

„Excepțional! Concertul de ieri, cu ocazia zilelor Ploieștiului: muzica, joc de scenă, carisma și, cireașa de pe tort, acompaniamentul Filarmonicii Ploiești.

Spectacol de zile mari. Talent cu nemiluita!

FELICITĂRI!

Pentru noi, cei care abia acum am avut revelația Lupii lui Calancea, vă rugăm să postati povestea pe care ne-ați spus-o la Ploiești. Despre începuturi, în America parcă.

Vrem să vă cunoaștem mai bine.

Vrem să cântați și să ne mai încântați și cu alte prilejuri!

Mi-a placut la nebunie!

Nemaipomenit!

Așa DA!”

„Fără cuvinte! Felicitări, incredibil, excepțional spectacol!”

 … Sunt acestea numai câteva dintre mesajele scrise de ploieșteni la postarea pe pagina Primăriei cu imaginide clecție din timpul fascinantului concert ce i-a avut drept protagoniști, într-o simbioză emoșionantă, pe Lupii lui Calancea și artiștii Filarmonicii ploieștene.

Da. Virtuozitate, plăcere, inspirație, artă. Nicidecum… „destrăbălare” aiureală, cum se pronunțau unii public, din nefericire chiar si prin media, asociind total deplasat „CONCERTELE” cu idea de dezmăț, fără, probabil a înțelege rostul muzicii, calea prin care arta descuie suflete, educă… și bucură!