Lista strazilor incluse in programul de asfaltari din Ploiesti

Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic – Investiții, a anunțat că, începând de astăzi, se vor executa lucrări de întreținere – asfaltare pe mai multe străzi din municipiu.

Este vorba de lucrări de asfaltare pe străzile Gh. Gr. Cantacuzino – intersecție Tache Ionescu/ I.L. Caragiale, Strada Rudului nr. 6 și Strada Mărășești – intersecției Rudului – trotuar (zona Policlinica Stomatologică).

„Totodată, începând cu data de 4 mai 2018, se vor executa lucrări de întreținere în intersecția străzilor Trei Ierarhi , Gh. Gr. Cantacuzino și Vlad Țepeș. Săptămâna viitoare, respectiv, luni, 7 mai 2018, se vor derula lucrări de întreținere pe strada Avram Iancu, iar de marți, 8 mai 2018, se vor executa lucrări similare pe strada Rudului, pe tronsonul cuprins între străzile Jijiei și Cozia”, a anunțat primăria Ploiești.

„Lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect “Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări ( cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban” Municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere”, a mai precizat sursa citată.