La Teatrul Toma Caragiu Ploiesti, bate gongul pentru sarbatorile de iarna!

Astazi, in foyerul Teatrului Toma Caragiu din Ploiesti, au inceput Atelierele lui Mos Craciun, organizate de Primaria Municipiului Ploiesti si Casa de Cultura I.L. Caragiale a Municipiului Ploiesti, in parteneriat cu Teatrul Toma Caragiu Ploiesti.

Evenimentul este dedicat elevilor din clasele primare, care, indrumati de artisti plastici, colaboratori ai Casei de Cultura I.L. Caragiale, vor realiza felicitari si decoratiuni de Craciun. Atelierele lui Mos Craciun se vor desfasura, in intervalul orar 9.00-12.00, de luni pana vineri, pana pe data de 15 decembrie.

Startul manifestarilor in aer liber dedicate sarbatorilor de iarna va fi dat pe 5 decembrie, cand va avea loc deschiderea oficiala a Targului de Craciun.

Luminitele se vor aprinde la ora 17:00, in centrul orasului, iar actorii Teatrului pentru copii Ciufulici vor prezenta fragmente din spectacolul Dragonul.

Echipa Teatrului pentru copii va asteapta la Targul de Craciun si vineri, pe 8 decembrie, de la ora 18.00, cu spectacolul Cantaretii din Bremen. Luni, 11 decembrie, de la ora 19:30, si duminica, 17 decembrie, de la aceeasi ora, tot in Centrul Civic al orasului, Teatrul pentru copii Ciufulici prezinta spectacolul Danila Prepeleac, iar joi, 18 decembrie, la ora 18, ii vom cunoaste pe Spiridusii lui Mos Craciun.