Iulian Dumitrescu si-a depus astăzi candidatura pentru încă un mandat în fruntea Consiliului Judeţean Prahova

Iulian Dumitrescu a anuntat pe pagina sa de facebook ca si-a depus astăzi candidatura pentru încă un mandat în fruntea Consiliului Judeţean.

„Nu a fost o decizie simplă, dar, din respect pentru dumneavoastră, pentru munca depusă în ultimii ani şi pentru aleşii locali, am hotărât să candidez pentru un nou mandat şi să ofer continuitate la nivelul Consiliului Judeţean.

Împreună cu aceşti oameni – primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni –, am reușit să facem în 3 ani în Prahova ce nu s-a făcut în 30 de ani înainte.

-Avem contracte pe fonduri europene de peste trei miliarde de euro.

-Am început proiecte de infrastructură extrem de necesare: centurile de la Comarnic, Azuga – Buşteni, Mizil, Păuleşti, Câmpina.

-Am modernizat Spitalul Judeţean şi avem astăzi cel mai modern bloc operator din România.

-Am început lucrări de extindere a reţelei de canalizare şi alimentare cu apă în 42 de localități ale județului Prahova, în valoare de aproape un aproape un miliard de euro.

-Am reuşit să construim reţeaua de gaze în localităţile de pe Valea Slănicului și urmează racordul la magistrala de gaze.

-Dotăm școlile din 59 de localități cu echipamente digitale de ultimă generație, mobilier, materiale didactice și echipamente de specialitate.

Sunt lucruri concrete, punctuale şi măsurabile. Nu sunt vorbe, nu sunt promisiuni, ci realităţi care dau măsura lucrurilor pe care le-am făcut pentru Prahova în calitate de președinte al Consiliului Județean.

Intru în competiția electorală bărbăteşte, deschis şi asumat, cu determinarea unui om care a trecut prin furtună și cu convingerea că am datoria să duc la bun sfârșit proiecte atât de necesare pentru ca prahovenii să aibă o viață mai bună.

În legătură cu dosarul penal în care am fost implicat, vreau să transmit un mesaj clar: sunt nevinovat, am încredere în Justiție, știu că adevărul va ieşi la iveală şi că se va face dreptate”, a mai scris Iulian Dumitrescu pe pagina sa de socializare.