Iulian Dumitrescu (PNL): Daniel Apostol este cea mai buna solutie pentru Barcanesti

Candidatul PNL la funcția de primar în Bărcănești, Daniel Apostol, are toată susținerea lui Iulian Dumitrescu, presedintele CJ Prahova, pentru a pune în practică proiectele sale de dezvoltare a comunei.

“Avem în vedere asfaltarea şi reabilitarea străzilor, construirea unui centru medical modern, reabilitarea blocurilor de locuinţe, construirea unei săli de sport la şcoala gimnazială, dar şi edificarea unui parc şi a unei baze sportive.

Printr-un program al Consiliului Județean Prahova, elevii de la Liceul Tehnologic Agricol Bărcănești au primit tablete.

De asemenea, este în curs de implementare și un alt program inițiat în mandatul meu de președinte al Consiliului Județean, prin care Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” și Liceul Tehnologic Agricol vor fi dotate cu echipamente digitale de ultimă generație, mobilier, materiale didactice și echipamente de specialitate.

Nu în ultimul rând, am semnat şi un parteneriat pentru construirea unui parc de panouri fotovoltaice care să ofere energie electrică gratuită clădirilor de utilitate publică, dar şi să asigure iluminatul public stradal în Bărcănești.

Vreau să amintesc și faptul că, la Bărcănești, dispensarul va fi construit cu o contribuție semnificativă a Consiliului Județean Prahova.

Pentru a ajuta Bărcăneștiul să se dezvolte la adevărata valoare, dați-mi un partener la Primărie, un primar liberal.

Pe 9 iunie, votaţi Iulian Dumitrescu pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova şi Daniel Apostol pentru funcţia de primar al comunei Bărcăneşti”.

PNL Prahova – CUI Mandatar 21240015