Inspiră-te, zâmbește, dăruiește și câștigă!

În perioada 5 februarie – 31 martie, cumpărăturile de minimum 300 de lei îți pot aduce săptămânal unul dintre cele 2 AFI Gift Carduri, fiecare în valoare de 300 de lei. Înscrie bonul pe site în ziua achiziției și intri în tragerea la sorți. Detalii pe afi-ploiesti.ro.

Îndrăgostește-te de…AFI Ploiești!

În perioada 14- 24 februarie, lasă-te inspirat de activitățile captivante ale lunii februarie! Vei avea parte de o serie de evenimente tematice, ce vor avea loc pe pasarela centrală de la etaj:

·         14 februarie – Îndrăgostește-te de zbor cu Aeroclubul Teritorial „Gheorghe Bănciulescu” Ploiești

  • 15 februarie – Îndrăgostește-te de povești cu Cărturești
  • 16 februarie – Îndrăgostește-te de muzică cu Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești
  • 17 februarie – Îndrăgostește-te de spiritul de echipă cu Asociația „Un strop de fericire”
  • 18 februarie – Îndrăgostește-te de fotografie
  • 19 februarie – Îndrăgostește-te de fitness cu World Class
  • 20 februarie – Îndrăgostește-te de AFI Gift Card
  • 21 februarie – Îndrăgostește-te de beauty cu Yves Rocher
  • 22 februarie -Îndrăgostește-te de dulce cu Le Bonbon
  • 23 februarie – Îndrăgostește-te de Jay Bubble Tea
  • 24 februarie – Îndrăgostește-te de artă.

Pentru informații suplimentare urmărește-ne pe afi-ploiesti.ro, precum și pe paginile de Facebook și Instagram ale centrului comercial.

Câștigă un inel de logodnă oferit de Teilor!

În perioada 14-24 februarie, AFI Ploiești are o surpriză specială pentru voi! Realizați o fotografie la decorul tematic Valentine’s – Dragobete de pe pasarela centrală de la etaj, simulând o cerere în căsătorie, încărcați fotografia pe Instagram (https://www.instagram.com/afiploiesti/) sau Facebook (https://www.facebook.com/AFIPloiesti/) cu tag către contul AFI Ploiesti, iar noi vom anunța numele câștigătorului pe data de 29 februarie!

AFI Gift Card … oferă-l în dar!

De ce să oferi AFI Gift Card? Pentru că cei dragi își pot alege singuri cadoul din mall: produse de beauty, haine cool, decorațiuni pentru casă sau chiar flori. Lista completă a beneficiilor și a magazinelor partenere se regăsește aici: https://www.afi-ploiesti.ro/gift-card/.

AFI School Card: un card de nota 10!

Cu AFI School Card elevii cu vârsta peste 14 ani, studenții și cadrele didactice au 20% reducere în cafeneaua, cofetăria și restaurantele partenere din AFI Ploiești, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00–21:00! Cardul AFI SCHOOL poate fi luat GRATUIT de la Info Desk. Aflați detalii aici:

AFI Ploiești, partenerul tău pentru un 2024 cu inpirație!

Despre AFI Ploiești

Inaugurat în 2013, AFI Ploiești are o suprafaţă totală închiriabilă de 34.000 mp, disponibilă pe două nivele. Centrul comercial pune la dispoziția clienților săi numeroase branduri internaționale de fashion & accesorii, beauty, home & deco, un food court divers, dar și o zonă importantă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber.

AFI Ploiești este deținut de AFI Europe, parte din AFI Properties, alături de AFI Cotroceni, AFI Brașov, AFI Arad și AFI City.  AFI Properties este o companie lider în domeniul dezvoltării, managementului și investițiilor imobiliare, care operează în Europa Centrală și de Est. (P)