Incinerator de deseuri la Ploiesti? Discutii intre primarul Volosevici si Ambasadorul Finlandei

Ambasadorului Republicii Finlanda în România, Excelența Sa, doamna Marjut Akola s-a aflat miercuri, 30 martie a.c., intr-o vizita la Ploiesti, unde a fost primita de catre primarul Andrei Liviu Volosevici.

Excelența Sa, doamna Marjut Akola, a declarat, cu acest prilej, interesul pentru identificarea și dezvoltarea unor oportunități bilaterale de cooperare în domeniile educației, sănătății și gestionării deșeurilor. Un punct distinct pe agenda discuțiilor a fost legat de posibilitatea construirii unui incinerator pentru deșeuri, la Ploiești.

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a subliniat dorința de aprofundare a cooperării la nivel economic cu partea finlandeză, în special în domeniile indicate în contextul dialogului purtat astăzi, urmând în acest sens să se stabilească o întâlnire de lucru viitoare la care să fie prezenți și reprezentanții instituțiilor și organismelor locale din sectoarele de activitate respective.

La discuțiile oficiale au fost prezenți și viceprimarul municipiului Ploiești – Daniel Nicodim, viceprimarul municipiului Ploiești – Magdalena Trofin, precum și administratorul public al municipiului Ploiești – Simona Albu.