Imaginile ZILEI… de 1 Iunie in fata Teatrului ploiestean

Soare, zâmbete, culoare, voie bună. Așa a început ziua de 1 Iunie în centrul pliieștilor, pe pietonala din fața uneia dintre cele mai prestigioase instituții din oraș: mult-iubitul nostrum Teatru! Așadar, o zi dedicată copiilor, dar și celor care încă mai poartă în suflet inocența copilăriei și… dragostea pentru tot ce e frumos!

Pe scena amplasată pe aleea pietonală din fața teatrului, „Cei trei purceluși” năstrușnici, Șoric, Babic și Codiță, le-au oferit în dar copiilor, de ziua lor, o poveste amuzantă și antrenantă, dar care i-a și învățat despre importanța solidarității.

A urmat un moment încărcat de nostalgie, care a oferit prilejul tuturor celor prezenți să-și amintească și să se bucure de jocurile copilăriei: am parcurs în lung și-n lat părțile șotronului, am sărit coarda și ne-am testat forța fizică și spiritul de echipă cu ajutorul unei sfori buclucașe. Personaje îndrăgite din lumea basmelor le-au fost alături copiilor și au animat atmosfera feerică.

Sub deviza „Si eu am trecut pe aici pentru că iubesc teatrul”, cei prezenți au avut ocazia să imortalizeze pe pânză amprenta propriilor maini, cu ajutorul unor vopsele colorate, realizând o creație colectivă unică, un simbol al iubirii pentru teatru, al empatiei, al dragostei pentru artă, cunoaștere și bucuria de a-ți face prieteni!

Seria de activități pregătite de Teatru „Toma Caragiu” cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului continuă în această după-amiază cu ateliere de origami și spectacole de teatru și muzică pentru cei mici, iar la finalul zilei vă puteți pune cu toții câte o dorință sau…mai multe care vor zbura în văzduh, întruchipate în baloane vesele!

ATENȚIE! Sunteți așteptați, cu mic cu mare, pe aleea pietonală din fața teatrului, și după-amiază, începând cu ora 17.00, să descoperiți ce alte surprize vi s-au pregătit, pentru a sărbători copilăria cum se cuvine!