Hyundai i40 – Acum si in Ploiesti, cu discount, prin Mecca Plast Service SA

Cel mai nou model din gama Hyundai, i40, este disponibil in noul showroom Hyundai – Mecca Plast Service (Ploiesti, Str. Apelor 2 – iesirea spre Buzau).
Conceput in intregime la centrul de cercetare si dezvoltare Hyundai din Germania, noul i40 reprezinta un indicator al progresului realizat de marca in ultimii ani si are misiunea de a seta un nou nivel de calitate si confort in gama Hyundai.

Hyundai i40 este disponibil in versiunile de caroserie sedan si wagon si beneficiaza de cea mai vasta garantie fara limita de kilometri disponibila in industrie: cinci ani de garantie integrala, transmisibila. Acest serviciu a atras numerosi clienti catre marca Hyundai in anul 2011, fiind totodata o dovada a increderii pe care producatorul o acorda fiabilitatii noilor sale modele. Serviciului de garantie i se alatura si 5 de ani asistenta rutiera, precum si 5 ani de verificari tehnice periodice gratuite.

Modelul i40 mentine limbajul de design caracteristic marcii, precum grila hexagonala, pentru a alcatui o imagine contemporana, atragatoare. Aspectul usor sportiv al modelului i40 nu are un impact negativ asupra nivelului de confort. Se remarca ampatamentul de 2,77 metri si cele mai generoase dimensiuni din clasa pentru cap (1.025mm), umeri (1.455mm), si picioare (1.170mm).

Spatiul impresionant promite tuturor ocupantilor cea mai confortabila calatorie oferita de o masina din segmentul D. Capacitatea de depozitare a noului i40 il situeaza la nivelul competitiei din acest segment prin volumul de 553 de litri, disponibil cu bancheta spate ridicata, si pana la 1.719 litri, cu bancheta spate rabatata.

Momentan, noul i40 este disponibil intr-o singura varianta de motorizare diesel: 1.7 CRDi 136 CP si un cuplu de 325 Nm, transmisia putand fi atat manuala (6+1 trepte) cat si in automata. Oferind in standard numeroase dotari de top, care in mod normal sunt disponibile doar ca optiuni in randurile competitiei, echiparea generoasa a lui i40 promite sa fie unul dintre principalele atuuri apreciate de potentialii clienti.

Lista dotarilor de top include sistemul inteligent de parcare si sistemul de mentinere a benzii de rulare, precum si sistemul de conectivitate cu tehnologie Bluetooth® cu recunoastere vocala si navigatie cu camera pentru mersul cu spatele. In ceea ce priveste confortul, i40 va fi disponibil cu frana de parcare electrica, scaune fata ventilate, scaune spate incalzite si rabatabile, precum si dotari noi pentru acest segment, precum sistem automat de dezaburire si volan incalzit.

Optiuni avansate de iluminare, precum lumini de zi in standard cu faruri cu Xenon sau instrumente de bord afisate pe un ecran LCD, vor intari pozitia lui i40 in fruntea gamei Hyundai si in segmentul D din Europa.

Modelul i40 foloseste cele mai noi tehnologii de siguranta activa si pasiva, menite sa asigure protectie maxima pentru pasageri. Caracteristicile de siguranta activa, care sunt oferite in standard in majoritatea tarilor, includ ESP (controlul electronic al stabilitatii), ABS (sistem de franare care previne blocarea rotilor), Hill Start Assist Control (sistem de asistenta la plecarea din panta), VSM (sistem de management al stabilitatii vehiculului), Brake Assist System (sistem de asistenta la franare) si Emergency Stop Signal (pornirea luminilor de avarie in cazul franarii de urgenta).

In ceea ce priveste siguranta pasiva, fiecare i40 european va fi dotat cu pana la noua airbag-uri – frontale, laterale si cortina, precum si cu airbag pentru genunchi, disponibil in standard pentru toate variantele. Modelul i40 este al cincilea model Hyundai care a obtinut, in mod consecutiv, 5 stele in cadrul testelor Euro NCAP, acest succes fiind reeditat si de modelul de clasa mica i20, MPV-ul compact ix20, hatchback-ul i30, SUV-ul compact ix35 si Elantra.

Noul i40 a obtinut un scor de 92% in categoria „protectia pasagerilor adulti” si maxim de puncte la testul de impact lateral. Mai mult decat atat, tetierele si scaunele au fost foarte apreciate pentru suportul oferit in cazul unei coliziuni din spate.

Prin campania in curs de derulare cu ocazia lansarii, Discountul acordat este de 1240 euro (cu TVA), astfel preturile pentru noul model Hyundai i40 pornesc de la 19.390 euro plus TVA (24.044 euro cu TVA inclus), pentru varianta de motorizare 1,7 litri diesel 136 CP, caroserie sedan si echipare Highway.

Directorul Casa Auto Mecca, Iustin Chivu, considera ca "succesul repurtat de marca Hyundai cu ultimele sale modele, Santa Fe, ix35 si Elantra, a incurajat producatorul sa patrunda pe un nou segment cu i40. Acest nou model va avea o contributie insemnata la evolutia vanzarilor inregistrate in anul 2012 de catre Hyundai.

Pe parcursul lunii februarie venim in intampinarea clientilor nostri cu discounturi suplimentare, revizii gratuite si multe alte beneficii la achizitionarea oricarui model din gama Hyundai. Va asteptam in Showroom sa luati parte la evolutia spectaculoasa a brandului Hyundai".