Handbal feminin / Invinse in ultimele 10 minute

Ieri, in cadrul Ligii Nationale de handbal feminin, CSM Ploiesti a suferit o noua infrangere cu 32-29 (16-15), pe terenul celor de la CSM Bucuresti, dupa o partida pe care au ratat-o la potou.
Partida a început prost pentru ploieştence, Aneta Barcan primind cartonaşul roşu încă din minutul 3. Chiar şi aşa, timp de 50 de minute, în meciul disputat în sala Rapid, handbalistele de la CSM Ploieşti au dat senzaţia că pot întrerupe seria de patru eşecuri consecutive şi că pot înregistra prima victorie în deplasare. Asta pentru că, după 50 de minute de joc, CSM Ploieşti conducea cu 27-24 şi părea o echipă capabilă să gestioneze avantajul de pe tabela de marcaj.

Din păcate, aşa cum s-a întâmplat de mai multe ori în acest sezon în meciurile din deplasare, fetele antrenate de Ionescu au avut o cădere greu de explicat, „reuşind” nu doar să piardă avantajul, ci şi să fie învinse la o diferenţă de trei goluri.

„Nu-mi vine să cred că am pierdut. Am avut jocul în mână, dar exact atunci când totul mergea bine au apărut greşelile copilăreşti. Gazdele nu ne-au surprins cu nimic, au jucat aşa cum ne aşteptam şi dacă ne-am fi păstrat concentrarea până la final nu ar fi avut şanse pentru a întoarce soarta partidei. Sunt puncte uriaşe pe care le-am pierdut”, a declarat antrenorul Gigi Ionescu.

CSM Ploieşti: Tănase, Cristescu – Gâscă (12 goluri), Dospin (6), Crap (3), Luca (2), Ştefan (2), Năstase (2), Zavragiu (1), Moroianu (1), Ciobanu (debut pentru CSM), Nica, Barcan.

În urma acestui rezultat, CSM Ploieşti a coborât pe locul 10 în clasamentul Ligii Naţionale. Sâmbătă, la Braşov, CSM va da replica echipei Corona, în prima etapă a returului.