Handbal feminin / Cel mai dureros esec din acest sezon

Primul meci din 2012 a adus o premnieră nedorită pentru handbalistele de la CSM Ploieşti.
Astfel, echipa a primit pentru prima dată 30 de goluri într-un meci de campionat şi tot pentru prima dată a pierdut la o diferenţă de 9 goluri, greu de suportat pentru antrenorul Ionescu, chiar dacă Oţelul Galaţi, echipa care a câştigat, este ocupanta locului second în clasament.

Prima repriză a fost una echilibrată, în care jocul ploieştencelor a funcţionat la parametric normali, dar partea secundă a fost foarte slabă, CSM marcând doar 8 goluri. Cele cinci aruncări de la 7 metri ratate plus alte 10 situaţii clare irosite, ca şi prestaţia de excepţie a portăriţei gazdelor , Cristina Bobeică ( fostă jucătoare la CSM Ploieşti) au fost cauzele celui mai dureros eşec din acest sezon.

“Nu mă deranjează atât de mult că am pierdut, cât mă supără diferenţa de scor. Am ratat foarte mult, din nou, inclusiv de la 7 metri şi am avut şi ghinionul să prindă Bobeică o zi de excepţie. Imediat după meci am făcut o şedinţă prelungită cu fetele şi sper că s-a înţeles ce e de făcut. Meciul cu Oţelul e deja istorie, trebuie să ne revenim şi să jucăm handbalul pe care-l ştim, pentru că nu asta e faţa echipei!”, a spus antrenorul principal Gheorghe Ionescu.

CSM Ploieşti: Carmen Tănase – Janina Luca (5 goluri), Andreea Dospin (3), Nicoleta Alexandrescu (3), Alina Moroianu (1), Cristiana Nica (1), Aneta Gheorghe (3), Ramona Ştefan (3), Daniela Crap (1), Codruţa Zavragiu (1), Raluca Năstase