Galati: Cladirea fostului cinematograf „Flacara” a intrat în modernizare! LA Ploiesti e cu totul ALTFEL!

Cum ne dau gălățenii o lecție zdravănă…

„Am început lucrările la clădirea fostului cinematograf din cartierul Micro 40, care ar urma să găzduiască diverse evenimente socio-culturale. Termenul de execuție a lucrărilor este de 18 luni.

Mai mult, renovăm deja clădirea fostului cinematograf „Dacia” unde vrem să funcționeze un centru de robotică. Vom renova și clădirea fostului cinematograf „Țiglina” unde ne dorim să funcționeze Teatrul pentru Copii și Tineret „Gulliver”.

Ani de zile aceste imobile au fost abandonate, dar pentru că am reușit să le preluăm de la RADEF am putut să demarăm proiecte importante de renovare”, declară Primarul muncipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

 Prin urmare, oamenii aceia au idei, vor și… POT! Și fac ceva bun! Pentru CULTURĂ, pentru COMUNITATE.

 Vă mai amintiți, cumva, că și la Ploiești, fix în centru, e „CEVA” ce, până în urmă cu oarece ani, era cel ami elegantcinematograf din Prahova (cu decenii în urmă servind și ca sală de spectacole) și care acum e o ruină închisă, baricadată la parterul unui bloc și uitată, de dragul neglijenței și-al… PRAFULUI așezat pe amintiri, în așa fel încât… totul să treacă în… neființa NIMICULUI. DE CE??? Și n-ar fi singura „chestie” lăsată „pe apa sâmbetei” în Ploiești…

La alții de ce e ALTFEL???

P.S. Ultima fotografie e de la Ploiești. Recunoașteți locul???

foto: Ionuț Pucheanu, Prahova Business