FOTOGRAFIA din Ploiesti care ne-a umplut inimile la meciul CALIFICARII!

Valuri de bucurie, emoții cu duiumul, neînfrînate, aplauze cât cuprinde, urale,  hore, sărituri, beri ciocnite întru noroc au creat aseară… până după miezul nopții, o atmosferă unică, vibrantă, în toată țara!  Totul mulțumită urmare a meciului care a calificat echipa națională de fotbal în OPTIMILE EURO 2024. A fost euforie!  A fsot MINUNAT! Români de taote vârstele su sărbătorit în stradăcalificarea darși… prietenia, spiritul înfrățirii și, poate, aducerea-aminte a clipelor fantastice create de performanțele sportive. Au fost peste tot mii de steaguri tricolore fluturate au fost și blocaje în traffic și s-a dansat în mijlocul străzilor, pe bulevarde și la terase ore în șir.

Chiar în ziua în care am România a celebrat, potrivit tradiției, drapelul național, Echipa Națională de Fotbal a jucat meciul decisiv pentru calificarea în optimile Euro 2024. Și rezul tatul chairdacă în sine a fost o remiză, ne-a adus calificarea!

 Iar la Ploiești, ca peste tot, atmosfera a fost incendiară!
 Un instantaneu, însă, ne-a atras în mod deosebit atenția. Fotografia, surprinsă de viceprimarul Daniel Nicodim ne bucură nespus, tocmai pentru că ne dovedește că fotbalul și pasiunea pentru sport nu are vârstă. Priviți aceste fetițe și vi se vor umple inimile!

*Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, miercuri, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei.Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0. România a încheiat grupa E pe primul loc.