Fara precedent: Petrolul – 3 penaltyuri ratate in aceeasi faza cu Rapid!

Petrolul Ploiesti si Rapid Bucuresti au terminat nedecis (0-0) derby-ul etapei a doua din play off-ul ligii secunde la fotbal, disputat sambata seara, pe arena “Ilie Oana” din Ploiesti. Meciul a adus in prim plan un moment unic, ploiestenii ratand un penalty de 3 (trei) ori !!! in aceeasi faza!

 

Jocul a fost la discretia “lupilor” in prima ora, iar în minutul 65, petroliștii au avut șansa să rupă echilibrul pe tabela de marcaj. Mario Bratu a intrat în careu și, faultat de Facundo Mallo, a primit lovitura de pedeapsă, prima din acest sezon acordată „galben-albaștrilor”, dar ce a urmat e greu de explicat…

 

Arnăutu a ratat în prima fază, dar „centralul” Iulian Dima a repetat lovitura, absolut corect, pentru că Popa era, în momentul execuției, cu un metru înaintea liniei de poartă. „Lupii” au schimbat executantul, dar nici „căpitanul” Laurențiu Marinescu n-a reușit să-l păcălească pe Popa, însă, din nou, și tot absolut regulamentar, Dima a dictat repetarea, pentru aceeași abatere de mai devreme.

 

Protestele vehemente ale oaspeților s-au soldat cu încă un cartonaș roșu, văzut chiar de către Popa, dar nici cea de-a treia încercare n-a fost suficientă pentru ca scorul să se modifice, pentru că Meza Colli, de această dată, a șutat mult peste transversala porții nou-intratului Tătaru!

 

Miercuri, de la ora 18.30, Petrolul va juca restanta de la Arad, cu UTA.

 

 

 

 

Foto: Răzvan Păsărică (www.sportpictures.eu).

 

 

 

FC Petrolul – Rapid București 0-0

 

FC Petrolul: Avram – Sîrghi (31 Bratu), Răuță, Manolache, Țicu – Pierce (78 Blănaru) – Deac, Meza Colli, Marinescu (cpt), Saim Tudor – Arnăutu. Antrenor: Costel Enache.

 

Rapid: Popa – Bonnin, Al. Iacob, Mallo, Goge (cpt) – R. Lazăr, Jorza – Sefer (81 Crețu), Alami (46 Djuric), Drăghicenu (71 Tătaru) – Hlistei  (84 Manole). Antrenor: Dan Alexa.

 

Au arbitrat: Iulian Dima (București) – Marius Cristian Marchidanu (Brăila) și Ferencz Tunyogi (Zalău).

 

Arbitru de rezervă: Ionuț Coza (Cernica).

 

Observatori: Adrian Petre (Buzău) și Andrei Ioniță (București).

 

Cartonașe roșii: R. Lazăr (28), Popa (70).