Exemplul absolventilor Scolii Nationale de Gaz: toti, din toata tara ar trebui sa ia aminte

PROF. RADU MARIA, PROF. MORAR MINODORA, PROF. CRISTEA CLAUDIA MARIA, PROF. ONEȚ ANCA, PROF. BENYI IULIU…

Sunt aceștia diriginții ce dau acum aripi, de pe băncile Școlii Naționale de Gaz Mediaș, unei noi generații de tineri conștincioși, educați, pasionați de cunoaștere și dorinici de a îmbrățișa cu sârg o carieră de success.

 Iar absolvenții sunt cei din fotogarfii. La ultimul clopoțel. Atrage atenția și impresionează, chiar, DECENȚA, eleganța, bunul simț. Îmbrăcați cuviincios, în ținute care respectă momentul sărbătoresc al Absolvirii liceului, dar și CARTEA, profesorii și EDUCAȚIA, în sine, acești tineri dau o lecție. Prin comportamentul și atitudinea lor. Și… dacă ne exprimăm astfel opinia NU înseamnă nicidecumcă ne-ar fi dor de uniformele din perioada de tristă amintire de dinainte de 1990, ci că ne dorim decență respect, cumsecădenie, cum zic bunii noștri. Pentru că… DA, și în democrație, saua mai ales în democrație e nevoie de RESPECT, de înțelegere, de asumare, de generații EDUCATE, care să știe să facă diferența între ȘCOALĂ (instituție), EDUCAȚIE, club, parc, distracție, BUN SIMȚ, timp liber, relaxare, conduită…

Priviți cât de frumoase sunt fetele, în siluete decente, iar băieții cu gravata, cu sacouri și cămăși, fără culori stridente, fără „zdrențe” sau îmrăcăminte indecentă… Și totul armonizat cu activități și rexultate de execpție. Acolo, într-un „orășel” (de fapt municipiu) are tocmai a aniversat ceva mai mult de 7 secole, în mizeul țării…

DE LUAT EXEMPLU!

P.S. DA, EDUCAȚIA presupune învățarea și cultivarea unor abilități, cunoștințe și valori iar rezultatele obținute sunt o recunoaștere a muncii depuse în anii de studiu.

În spiritul tradiției de peste 25 de ani, si în acest an la CSNG s-au desemnat titulaturile de ȘEF DE PROMOȚIE și ,,MAREA LACRIMĂ” pentru elevii cu cele mai mari medii obținute în cei patru ani de liceu.

ȘEF DE PROMOȚIE 2020-2024 cu media 9.98 este CREȚU CRISTINA-NICOLETA din clasa a XII- Matematică Informatică.

MAREA LACRIMĂ a Promoției 2020-2024 cu media 9.97 este CUSTELCEAN TEODORA YASMINA din clasa a XII-a Matematică Informatică.

Felicitări dragi eleve pentru rezultatele obținute dar și pentru modul exemplar în care ați reușit să interacționați cu colegii, profesorii și personalul colegiului.

Felicitări doamnelor și domnilor profesori pentru profesionalismul și devotamentul cu care ați contribuit la performanțele obținute la nivelul CSNG!