EXCLUSIV: Modpack System, prezenta la Breakbulk Middle East, din Dubai

Compania prahoveana Modpack System va fi prezenta în Dubai, la Breakbulk Middle East, eveniment care atrage peste 8.000 de companii reprezentând întregul lanț de aprovizionare industrial din peste 98 de țări si care are loc in perioada 12-13 februarie 2024.

Fondată și condusă de către antreprenorul Valentin Mălăescu (invitatul lui Daniel Lazăr în emisiunea REUSITA, care, din 2005, PROMOVEAZĂ VALOAREA și prezintă oameni și afaceri de succes), Modpack Sysytem a fost premiată, în urmă cu 6 ani, de către Ambasada SUA la București.

„Orientul Mijlociu este înfloritor când vine vorba de proiecte, iar perspectiva generală de afaceri este pozitivă. Cu toate acestea, ca întotdeauna, forțele pieței trag în direcții diferite, provocând provocări pe parcurs. De la probleme de capacitate, la o lipsă de aprovizionare pe piață până la cererile de servicii pentru proiecte și inflația în creștere, trebuie să existe un echilibru pentru ca întreprinderile să furnizeze cu succes servicii de proiect în regiune. Astfel, specialiștii se vor reuni pentru a aprofunda provocările și oportunitățile cheie de pe piață în 2024 și pentru a analiza soluții pentru a asigura succesul afacerii în viitor”, afirmă organizatorii evenimentului de la Dubai.