EXCLUSIV: Am gasit CEL MAI MARE OM DE ZAPADA din Ploiesti! Poate… singurul…

A nins… „ca lumea”, în sfârșit! Și nu putem să nu recunoaștem că e frumos, că parcurile, pomii, gardurile, casele… și mai cu seamă bătrânul Bulevard… toate s-au împodobit parcă înadins cu albul strălucitor, iar imaginile par desprins edin basme. Sigur, până dai cu cismele sau bocancii în… bălțile de pe la trecerile de pietoni sau în malurile de zăpada ceopturează stațiile de autobuz ori oarece intersecții. Dar, în fine, restul e frumos. E… chiar poetic. Dar  pustiu… abia dacă vezi ici-colo câte un copil… bucurându-se, jucându-se prin zăpada pufoasă.

 Și… bulevardul e PUSTIU. Cu excepția unui locușor, undeva unde a… răsăsrit din mâinile meștere ale câtorva copilași un om de zăpadă uriaș. I-am găit pe copii la lcru și i-amfotografiat pe furiș. Erau teribil de concentrați să-i finalizeze caodopera care, cu siguranța i vaîncânta pe trecători, aduncând aminte tuturor că Măria Sa, Copilăria, are un farmec aparte ce nu trebuie uitat sau ignorat!

 Ne-a plăcut! Copiii, da, trebuie să se joace, să simtă zăpada, natura, să trăiască poveștea, să creeze, să râdă, să se-mbujoreze, să fie sugubeți și își trăiască vârsta AȘA CUM SE CADE!