Eveniment sustinut de Facultatii de Teatru ai Universitatii de Arte din Tg Mures la Colegiul National ”I. L. Caragiale”

„În cadrul Colegiului Național ”I. L. Caragiale” prețuim diversele abilități ale elevilor noștri și le punem la dispoziție instrumente variate prin care își pot descoperi noi tipuri de competențe.

Astăzi, am avut onoarea de a găzdui două activități ce au avut în centru oameni creativi, de un real talent artistic, în persoana doamnei designer vestimentar Alexandra Catrangiu (Alexandra Catrangiu Studio) și a reprezentanților Facultății de Teatru ai Universității de Arte din Târgu Mureș (Universitatea de Artă Teatrală din Târgu Mureş).

În intervalul orar 10,30 – 12,00, doamna designer a prezentat garderoba-capsulă, elemente vestimentare necesare tinerilor elevi, pentru a-și proiecta o imagine proprie nu doar conformă cu standardele academice, ci și cele profesionale ulterior în viață, răspunzând cu generozitate întrebărilor pe care elevii colegiului nostru i le-au adresat cu entuziasm.

De la ora 12,00, cei șase reprezentanți ai UAT, studenți la programele de licență și master, și-au dovedit talentul actoricesc printr-un scurt curs de improvizație teatrală, urmat de prezentarea unor informații esențiale tuturor elevilor care doresc să le calce pe urme în lumea teatrului și a cinematografiei”- este „povestea” unui inspirat eveniment despre care aflăm detalii care ne bucură nespus și ne dau încredere! Da, se învață și AȘA, iar astfel de inițiative merită date ca exemplu!

„Le mulțumim tuturor pentru oportunitățile oferite elevilor noștri și îi așteptăm cu drag să revină alături de noi!”, au transmis reprezentanții prestigiosului Colegiu ploieștean.

 FELICITĂRI!