Eveniment special pentru deschiderea oficiala a sezonului de schi la Busteni

„Hai să începem sezonul de ski în forță! Vă invităm cu căldură la evenimentul oficial de deschidere a pârtiei Kalinderu din Bușteni!

 Sâmbătă, 20 ianuarie, la ora 17:30, vă așteptăm pentru o zi plină de distracție, muzică bună și un spectacol impresionant de artificii.

 Echipele Jandarmeriei Montane, Salvamont Bușteni – Prahova, Monitorii de schi și Clubul Sportiv Caraiman Bușteni pregătesc o coborâre memorabilă cu torțe aprinse!

 Este momentul perfect pentru locuitorii și turiștii din Bușteni să se bucure de o experiență de iarnă deosebită și să se alăture comunității noastre în sărbătoarea noului sezon de schi.

 Asigurați-vă că aveți echipamentul complet pentru o experiență maximă pe pârtie: costum de schi, schiuri sau snowboard, clăpari, cască de protecție și, desigur, mult entuziasm!

 Nu ratați ocazia de a trăi un eveniment de neuitat!

Vă așteptăm cu bucurie!”

 Este mesajul primarului orașului Bușteni, Mircea Corbu, în fapt, o invitație de nerefuzat la evenimentul ce va marca deschiderea oficială a sezonului de schi în stațiunea de la poatele abrubtului Bucegilor, acolo unde munții și pârtiile compun un spectacol feeric de fiece dată.