Emisiunea Saptamana de Business – 25 aprilie 2016: cu Gabriela Anghel, Veronica Constantinescu si Producatorul Anului 2015, despre alimente naturale la masa de Paste

Cu cateva zile inaintea Sarbatorilor de Paste, emisiunea Saptamana de Business, realizata de Daniel Lazar si difuzata de postul regional VP TV, a adus in atentia telespectatorilor retete traditionale si naturale, privite ca afacere, dar si pasiune. Alaturi de invitatele din platou, Gabriela Anghel si Veronica Constantinescu, care, din 2011, organizeaza in locatii din Prahova manifestarile expozitionale intitulate „Targul cu Bunatati”, au mai fost prezenti in emisiune si trei producatori independenti.

Bangala Gheorghe, din Fundata, judetul Brasov, producatorul anului 2015 desemnat de catre Ministerul Agriculturii, a vorbit despre cele 22 de atestate de producator pe care le detine, pentru preparate din lapte, pastrama si carnati.

Ramona Radulescu, din Bughea, judetul Arges, producator de zacusca, dulceata cu zahar si fara, serbet, dar si Mihoreanu Lacramioara, din Botosani, artist, pictor icoane pe lemn si oua decorative de strut, gaina au completat tabloul unor afaceri facute din pasiune, dar care genereaza si profit.