Ei bine, da! (Probabil) De aseara, avem si noi… Oraselul Copiilor! In Parcul Municipal Vest

SSSTTT!!! Pe șoptite, pe negândite… S-a deschis ORĂȘELUL COPIILOR, în cinstea Sfintelor Sărbători, la Ploiești! Așa-i că nici nu vă mai așteptați?!

Mda… O droiae de carusele și chinezării înghesuite într-iun oarecare spațiu, la Parcul Municipal Vest, în vânt, în curent, așteaptă copiii… Zice-se, în așteptarea Crăciunului.

 Două flmări panoramice, de la înălțime, să nu se vadă foate bine toate detaliile sunt postate în chip de invitație pe pagina de socializare a Primăriei Ploiești. Măcar să fi asigura un minicar, un tenuleț de poveste (așa cum se întâmplă în alte orașe), un autobuz NORMAL, la urma urmelor, până acolo, că poate sunt și familii cu copii care nu au mașină sau poate vor și copii/adolescenți neînsoțiți să ajungă acolo sau… să ajungă însoțiți de bunici care nu au mașină sau nu mai conduc… și nu le sar banii din buzunar ca să ia taxiul până acolo…

 În fine, interesant este că…totul s-a „deschis” pe șoptite, fără a fi organizat un eveniment special ca în orașele care se respectă și mai ales își respectă oamenii.

 Dacă ajungeți acolo, așteptăm… impresii!!!