Drumul care leaga Muntenia de Moldova, blocat la Mizil! ACCIDENT GRAV!

Două autoturisme și un autotren au fost implicate azi, în urmă cu scurt timp, într-un grav accident rutier produs pe DN 1B, la Mizil. Momentan,  traficul rutier este blocat pe ambele sensuri pe drumul național care leagă Muntenia de zona Moldovei și prin urmare, se simt efectele în trafic.

Potrivit ISU Prahova, în urma impactului violent, trei persoane au fost rănite, dintre care o victimă a rămas încarcerată. Pentru intervenția de urgență, salvatorii au solicitat un elicopter SMURD de la București.

Privitor la acest eveniment major, Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că pe DN 1B, localitatea Mizil, județul Prahova, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme și un autocamion. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, care este încarcerată, pentru care a fost solicitat un elicopter SMURD. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere. Se estimează reluarea circulației în 60 de minute.

Din primele cercetări la fața locului, se pare că o șoferiță s-a angajat într-o depășire neregulamentară și a intrat pe contrasens, unde a fost lovită de un TIR condus regulamentar.

Șoferul TIR-ului a frânat puternic, în încercarea de a evita coliziunea, iar conducătorul unui autoturism, care se deplasa pe aceeași direcție, ar fi lovit camionul în partea din spate.

Victima încarcerată este șoferița din pricina căreia care s-ar fi produs accidentul.

Din cauza condițiilor meteo, se pare că elicopterul anulează deplasarea la locul intervenției. Persoana încarcerată, conștientă, a fost extrasă și a fost preluată de către echipajul ambulanței de terapie intensivă cu medic, fiind ttransportată la spital.

CONDUCEȚI PRUDENT, NU ÎNCERCAȚI SĂ EXPERIMENTAȚI MANEVRE PERICULOASE!

Foto: ISU PRAHOVA