Dragobete liberal la Ploiesti

Organizaţia Judeţeană de Tineret a PNL Prahova a organizat, vineri, 24 februarie a.c., la Patinoarul de la Sala Sportului din Ploieşti, DRAGOBETELE LIBERAL.
Începand cu orele 19, accesul pe gheaţă a fost liber pentru toţi patinatorii, iar după orele 20 distracţia a continuat cu o mică petrecere în localul din incinta patinoarului. La petrecere au fost prezenţi şi membri ai Birourilor de seniori ale PNL Prahova şi PNL Ploieşti. Evenimentul, la care au participat tineri din tot judetul Prahova, s-a desfăşurat sub deviza „De DRAGOBETE, iubeşte româneşte!”

"Noi vrem să promovam, în general, tradiţiile româneşti. Dragobetele este una dintre sărbătorile noastre populare importante, pe care oamenii au uitat-o şi au înlocuit-o cu Valentine’s Day. De câţiva ani, încercam să le aducem aminte că avem şi noi o sărbătoare a îndrăgostiţilor. Am observat că tinerii noştri s-au simţit foarte bine si că, lor li s-au alăturat şi alte cupluri, cu care s-au împrietenit.

Sperăm să păstrăm legătura şi căt mai mulţi tineri prahoveni să înţeleagă cât de important este pentru viitorul acestei ţări ca ei să se implice în viaţa politică, mai ales acum, când alegerile sunt atât de aproape şi când ştim cu toţii că rezultatul votului este de pe acum viciat prin mită electorală şi migraţie politică!” a declarat Narcis Toboc, din partea TNL Prahova.