Doua nume de aur la Ploiesti, de Ziua Mondiala a Teatrului: Mariana Mihut si Victor Rebengiuc

Ploiești, Capitala Tineretului din România 2024 aduce ăn cursul acestui an, o pleiadă d eveenimente deînaltă șinută și cu impact în viața tinerilor.

Un exemolu în acest sens este și evenimentul „Un magistru, doi magiștri”, programat nu întâmplător pe 27 martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, și care prilejuiește publicului ploieștean întâlnire cu doi maeștri ai scenei românești: Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc.

„Anul acesta, pe 27 martie 2024, vom aduce în fața ploieștenilor, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, doi mari actori: Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc, care vor fi în dialog cu tinerii ploieșteni.

Evenimentul „Un magistru, doi magiștri” va fi dedicat celebrării artei teatrale și implicării tinerilor în acest domeniu și se va desfășura în sala „Ion Baciu” a Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești, începând cu ora 18:00. Acest eveniment va fi o ocazie extraordinară pentru comunitatea din Ploiești să interacționeze direct cu două dintre cele mai remarcabile și îndrăgite figuri ale scenei teatrale românești.

Programul evenimentului va include:

-Dialoguri deschise cu Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț, în care aceștia vor împărtăși experiențe și povești din cariera lor bogată în lumea teatrului românesc și internațional.

-Proiecții scurte de filme sau fragmente din spectacole celebre în care cei doi actori au avut roluri memorabile, oferind publicului ocazia de a se bucura de talentul lor remarcabil.

-Sesiuni de întrebări și răspunsuri, în care participanții vor avea șansa de a pune întrebări directe celor doi actori și de a intra într-un dialog interactiv.

Accesul publicului va fi liber.

Evenimentul este organizat de Fundația Geo Barton, alături de Primăria Municipiului Ploiești, Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești, Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Mun. Ploiești, Fundația Județeană pentru Tineret Prahova și Asociația Eurospirit, sub egida programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024”, precizează reprezentanții Fundației Județene de Tineret Prahova.