Doi sponsori noi pentru Petrolul Ploiesti; cine arbitreaza derby-ul cu U Cluj

Play off-ul Ligii a doua la fotbal incepe maine cu derby-ul dintre FC Petrolul Ploiești și Universitatea Cluj, care va avea loc pe arena Ilie Oana din Ploiesti, de la ora 17.30. Partida va fi condusa de o brigada de arbitri cu Florin Andrei (Targu Mures) la centru, ajutat de arbitrii asistenti Adrian Popescu (Craiova) si Vlad Barleanu (Bucuresti), observatori fiind Silviu Ioan Veronel (Galati) pentru arbitri si Dorinel Dinca (pentru joc).

Inaintea acestui derby, conducerea galben-albastrilor a anuntat doi noi sponsori pentru echipa.

Astfel, Mozzart Bet, unul dintre cei mai vechi operatori licențiați de betting și gambling din România, se alătură familiei „lupilor galbeni” ca partener exclusiv de betting.

„Suntem bucurosi să anunțăm încheierea unui nou parteneriat important, Mozzart Bet venind alături de noi. Este încă un semn al faptului că proiectul nostru merge pe drumul cel bun, iar clubul Petrolul își recapătă locul pe care îl merită cu prisosință, în prim-planul fotbalului românesc. Suntem convinși că va fi o colaborare de succes și, sperăm, una de lungă durată, astfel încât să ne putem bucura, împreună, de cât mai multe realizări”, a precizat Claudiu Tudor, directorul sportiv al clubului nostru.

„Petrolul Ploiești este una dintre cele mai iubite echipe din România. Este un club unde tradiția este ținută vie de către acești suporteri minunați și devotați, care au ținut steagul sus chiar și în cele mai grele clipe. Un club care atunci când a căzut a știut să se ridice, iar acum se află aproape de momentul revenirii în elita fotbalului românesc. Ne bucurăm că acest moment ne va prinde împreună. Sperăm că acest „mariaj” va fi unul de durată și fructuos pentru ambele părți implicate”, a declarat George Stanciu, marketing manager Mozzart Bet România.

În urma încheierii acestui parteneriat, FC Petrolul Ploiești se alătură celorlaltor branduri partenere Mozzart Bet din sport, precum FC Argeș, CSO Voluntari, Politehnica Iași, Steaua Roșie Belgrad, Partizan Belgrad sau echip națională de fotbal a Serbiei.

Si Parteneriatul dintre FC Petrolul Ploiești și EXCLUSIVE CAR, unul dintre sponsorii care s-au alăturat echipei pe parcursul acestui sezon, a fost prezentat oficial astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

„Exclusiv Car este o societate cu capital integral privat, înființată în anul 2006, având ca domeniu de activitate transporturile rutiere de marfuri. Este o societate din Băicoi și iată că sunt companii din jurul Ploieștiului care se alătura proiectului nostru, care au încredere în ceea ce se face la FC Petrolul Ploiești. Discuțiile au început încă din toamna anului trecut și s-au finalizat contractual în luna decembrie. Contractul este încheiat până la data de 30.06.2023 și sperăm să continuăm și dupa această perioadă. Avem încredere în parteneriatul cu Exclusiv Car și sperăm că nu-i vom dezamăgi”, a precizat directorul de marketing al clubului ploiestean, Mihai Constantinescu.

Invitație la meciul de sâmbătă pentru cetățenii ucraineni aflați în Ploiești

FC Petrolul Ploiești își dorește să le aducă un strop de bucurie și de relaxare refugiaților ucraineni care au ajuns, în aceasta perioadă, în Ploiești și în localitățile învecinate si îi invită pe aceștia să participe la meciul de campionat de sâmbătă, cu Universitatea Cluj. „Rugăm, pe această cale, instituțiile care au preluat cetățeni ucraineni să ne contacteze pe adresa de email office@fcpetrolul.ro pentru a stabili toate detaliile necesare”, anunta oficialii clubului ploiestean.

Nicolae Constantin: Nu cred ca va fi un meci de care pe care; trebuie sa jucam cu cap

„Este, practic, un nou început și vor fi zece jocuri foarte, foarte dificile pentru toate cele șase formații care au ajuns în play-off. Întâlnim cea mai în formă echipă a începutului de an în Liga a 2-a, o grupare care a făcut în această iarnă transferuri importante, aducând jucători de prim eșalon, dar cred că mental și fizic suntem pregătiți pentru această confruntare. Aștept să arătăm ca o echipă matură, care știe ce are de făcut, și îmi doresc, în primul rând, să nu primim gol. Nu cred că va fi genul de meci <<care pe care>>! Mă gândesc că ambele echipe vor începe precaut, pentru că nu văd de ce ar trebui să riște în debutul meciului. Nu pot să spun dacă și cine pleacă favorită pe hârtie! Însă, pentru că jucăm acasă și, foarte probabil, vom avea un public numeros de partea noastră, dar și pentru că suntem  lideri, cred că noi pornim cu prima șansă! Dar,cum am mai spus, o să fie un meci important, în care, așa cum le-am transmis și jucătorilor, trebuie să jucăm cu <<cap>>”, a declarat azi, intr-o conferinta de presa, antrenorul Petrolului, Nicolae Constantin.

Eric Linkar: „Mergem la razboi”

”E un adversar redutabil mai ales pe teren propriu. A făcut un singur egal cu FC Buzău, chiar anul acesta, dar diferențele sunt majore față de anul trecut, când în luna decembrie am jucat pe Stadionul Ilie Oană în ceea ce ne privește pe noi, pentru că vom avea patru, cinci jucători noi în echipă, care s-a schimbat într-un procent destul de mare. După cum am zis tot timpul, am adus jucători cu calitate foarte bună și mai ales jucători care au jucat la nivelul Ligii 1. Așteptările noastre sunt foarte mari, mai ales prin prisma ultimelor rezultate din acest an. Nu mergem să ne apărăm, nu mergem să stăm cu fundul în poartă. Mergem la război! Avem încredere, trebuie să fim curajoși și de ce nu să obținem toate punctele din această confruntare”, a precizat azi, intr-o conferinta de presa antrenorul „sepcilor rosii”, Erik Lincar.