Designerul prahovean Delia Lazar a murit la numai 42 de ani

O veste tragică a căzut ca un trăznet în această dimineață, după ce s-a aflat că designerul prahovean Delia Lazăr a încetat din viață la vârsta de numai 42 de ani.

„Anul acesta m-a învățat să nu renunț niciodată. M-am confruntat cu atâtea provocări, dar le-am înfruntat cu curaj. Știu că voi răzbate în tot ce va urma. M-a învățat să renunţ la iluzia controlului. Sunt lucruri care se vor întâmpla indiferent dacă îmi place sau nu. Atâta timp cât am încredere în proces și fac tot posibilul, totul va fi în regulă! M-a învățat să accept schimbarea.

Oportunitățile se vor prezenta întotdeauna celor care sunt pregătiţi, iar eu sunt dispusă să accept schimbarea dacă aceasta va duce la o versiune mai bună a mea! Țin să le mulțumesc tuturor celor care mă respectă.

Celor care mă consideră un prieten. Celor care mă iubesc. Celor care se gândesc la mine din când în când. Celor care îmi dau un sfat bun. Celor care-mi dau puterea de a continua.

Celor care mă susțin şi mă acceptă aşa cum sunt. Vă mulțumesc!”, scria regretata Delia Lazăr pe pagina de Facebook pe 30 decembrie 2023.

Creatoarea de modă a înființat la finalul anului trecut Asociația Culturală Bonheur, prin intermediul căreia dorea să-și continue munca și proiectele.

Delia Lazăr a fost una dintre cele mai apreciate creatoare de modă din țara noastră, dar a primit numeroase premii și în afara granițelor. În 2018 i-a fost înmânat premiul pentru Cea mai bună/ frumoasă rochie la Festivalul Mondial al Modei de la Dubai, Emiratele Arabe Unite. Ulterior, la a patra ediție a festivalului a fost invitată să facă parte din staff, în calitate de director artistic al evenimentului, ea fiind invitata lui Daniel Lazăr în emisiunea oamenilor și afacerilor de succes, Reușita TV.  

A participat la Festivalul Internațional de Modă Transilvania Fashion, ce s-a desfășurat la Cluj-Napoca în perioada 9-11 Septembrie 2022, sub egida European Fashion Council și FashionTV.

Trei prahoveni premiati la Gala „Romania esti TU”: primarul Campinei, Alin Moldoveanu, Delia Lazar (Dahlia Couture) si Andra Manescu (II Breaza)

La finele anului trecut, colecția RÉGAL realizată de Delia Lazăr i-a transpus pe cei prezenți în Parisul de altă dată! „Aerul boem, delicatețea țesăturilor, acuratețea croiului, naturalețea personajului se împletesc armonios în aroma inconfundabilă a cafelei și a unui decorde poveste. Aerul vintage ne amintește de unica COCO CHANEL care a revoluționat iremediabil moda feminină! Colecția RÉGAL -un omagiu pentru grație, frumusețe nativă, delicatețe, boem și eleganță fără sfârșit!”, scria Prahova Business atunci.

Dumnezeu sa o aiba in paza.