DE CE… NU trebuie sa… UIMEASCA media 10 la BAC la Colegiul de Arta „Carmen Sylva”? Uimeste ca e singura in judet!

3 note de 10 la Logică, Argumentare și Comunicare, un 10 la Istorie, un 10 la Limba și Literatura Română Sunt note demne de apreciat pentru elevii Colegiului de Artă „Carmen Sylva”, despre care acum se spune că ar fi uimit prin faptul că a dat SINGURA medie de 10 la Bacalaureat (uimește faptul că e singura medie maximă la nivelul județului,în contextul în care avem colegii care dau anual olimpici naționali și inetrnaționali, elevi implicați în proiecte de anvergură sau care se pregătesc pentru a-și continua studiile la cele mai bune facultăți din țară sau de peste hotare!

Dar… de ce să fi uimit?! AICI se face carte! Chiar dacă elevii cântă și… dansează cu penelul creând adevărate capodopere, chiar dacă acești tineri artiști, în fond, studiază ore în șir, zilnic, pentru că se pregătescpentru un destin de succes în domeniul muzical, al artelor plastice sau al arhitecturii, știu că trebuie să acorde maximă atenție tuturor materiilor, că trebuie să aibă o pregătire complexă. Și… învață! Și înțeleg rostul ȘCOLII, în sânul unor lecții de neuitat predate de profesori dedicați.

De asemenea, nu puțini au fost absolvenții care au luat calea artelor și care au obținut note peste 9 la diverse probe ale Bacalaureatului.

MERITĂ, CU TOȚII SĂ FIE DAȚI EXEMPLU și MERITĂ FELICITAȚI!

***De remarcat ar fi că la această sesiune a Bacalaureatului, la nivel național, 59 de elevi au luat 10 la Psihologie, 1.234 laLogică, Argumentare și Comunicare, iar la Limba și Literatura Română- 408 elevi s-au bucurat de minunata notă 10!