CUTREMURATOR: O eleva de 11 ani de la o scoala din Ploiesti planuia sa-si injunghie o colega!

Polițiștii Biroului Siguranță Școlară Prahova sunt în alertă, după ce un caz absolut șocant (sau… NU?!?!) a ajuns „pe mâinile lor”: O copilă de numai 11 ani ar fi plănuit în mod diabolicsă-și înjunghie o colegă.

„Şcoala este o clădire între pereții căreia se află ziua de mâine”…

 În loc să o preocupe lecțiile, plimbările, ba chiar joaca sau o carte de Jules Verne sau scrierile lui Sadoveanu, copila asta se gândea să ATACE… E mai mult decât TERIBIL E ÎNFIORĂTOR!

Primele concluzii în acest caz au fost anunțate astăzi de IJP Prahova.

„La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești și cei ai Biroului Siguranța Școlară Prahova au fost sesizați de către un cadru didactic al unei unități de învățământ din municipiu, despre faptul că o minoră ar fi fost amenințată de o alta, cu acte de violență.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări, stabilindu-se faptul că la data de 20 noiembrie a.c., unei minore în vârstă de 11 ani, din comuna Târgșoru Vechi, i-ar fi fost trimise înregistrări audio care conțineau amenințări cu acte de violență, de la o altă colegă, tot de 11 ani, din comuna Sângeru.

În cauză, polițiștii Biroului Siguranța Școlară au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de amenințare, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, au precizat reprezentanții IPJ Prahova.