Cum a cucerit „Prostia Omeneasca” ploiestenii… Sau ce inseamna sa ai actori si teatru de NOTA 10!

Actori, poveste, teatru… totul jucat în cel mai nobil sens, cu DĂRUIRE și HAR, în ger, într-o seară magică… ca un dar de Crăciun pentru copiii ploieștenilor. Și… nu numai!
 Am văzut aseară, în Târgul de Crăciun „Prostia omenească”, purtând nu doar amprenta harului nemuritorului Creangă, dar și interpretarea fantastică a actorilor Teatrului ploieștean Imaginario, deja consacrat, care strălucește pe scena teatrelor pentru copii de la noi.

Bunici sau chiar bătrâni singuri, părnți cu copii, adolescenți, studenți… cu toții au vizionat și s-au bucurat de scrierea lui Creangă pusă în scenă absolut minunat de către actorii noștri. Urmărită cu… sufletul la gură cu zâmbete și râsete care-au cuprins orașul, piesa, una educativă și plină de înțeles darși de momente savuroase, a cucerit publicul. Și asta s-a simțit din tot râsul acela plin, sincer, dăruit actorilor cu tot cu ropote de aplauze, cu încăpățânarea de a ignora gerul de dragul a ceva absolut minunat.

  Frumos! Sărbătoare! În toată puterea cuvântului! Și asta pentru că avem actori dedicați, pentru ca vem, aici, la Ploiești un teatru care își asumă cu asupra de măsură rolul…

 FELICITĂRI și MULȚUMIRI…!

foto: Prahova Business, Maria Stefanescu