Cozonaci, torturi si prajituri pentru un Craciun de poveste de la Ana State

Chiar daca inca nu te-ai decis pentru un cozonac, un tort sau prajiturile pentru masa de Craciun, cofetariile Ana State iti vin in ajutor. Tu nu trebuie sa decizi daca optezi pentru cozonacul cu maia, pentru torturile de sarbatoare sau pentru prajituri delicioase si facute din ingrediente naturale comandand la urmatoarele locatii:

📌Str. APELOR, Nr. 24G

📲0783001232

📌Str. C.D. GHEREA, Nr. 9, Bl. K15

📲0783001230

📌Str. LUPENI, Nr. 7, Bl. M5

📲0783001231

sau prin aplicatiile Glovo sau Tazz.

Cofetăria ANA State dispune de laborator propriu, unde se prepară o gamă variată de produse de cofetărie, dar și de patiserie pentru toate gusturile.

„Am pornit la drum, dorind să te uimim atat cu standardul înalt al produselor noastre şi cu gustul lor desăvârșit, cat si cu pretul accesibil al acestora.

Cremele sunt preparate in laboratorul nostru după rețete proprii .Nu folosim conservanți, premixuri sau blaturi semi-preparate și acordăm o deosebită atenție și răbdare fiecărei prăjituri și fiecărui tort în parte.

Ne facem remarcați pe piaţă atât prin calitatea produselor, cât şi prin atitudinea faţă de client.

Cele mai gustoase prăjituri și torturi naturale le poți savura acum de la noi la prețuri imbatabile…”, spun fondatorii cofetariilor Ana State, sotii Ana si Gabriel State.