Copilas ucis de un copac taiat chiar de tatal sau

O tragedie de-a dreptul înfiorătoare s-a petrecut marți,  în Prahova.  Aseară, în jurul orei 17.30, autoritățile au fost sesizate prin 112 despre această nenorocire.

Drept urmare, polițiștii au ajuns de urgență la fața locului- în zona comunei Apostolache, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirm din păcate, fiind identificat un copil de numai patru ani, căruia i se efectuau manevre de resuscitare de către un echipaj medical.

Din nefericire,micuțulnu a mai putut fi salvat, rănile provocatede copacul căzut pest eel fiindu-i fatale.

Totodată a fost identificat și un bărbat de 35 de ani, tatăl minorului, din verificări, reieșind faptul că în cursul zilei s-ar fi deplasat în zona împădurită a localității, unde a tăiat un copac, care s-a precipitat la nivelul solului, lovindu-l pe fiul său minor în zona craniului.

În urma manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul minorului, care a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morții.

Oamenii legii continua investigațiile, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă dar și pentru tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național indiferent de forma de proprietate.