Copilaria, sarbatorita pe aripile dansului: Poarta deschisa larg spre o viitoare cariera…

Astăzi, zi magică în centru, la… Palat! O zi dedicată Dansului, de dragul educației prin artă, spre binele copiilorde azi și de mâine!

 Cu zâmbete nenumărate, cu bucurie, cu nerăbdare, și cu încântarea de a-I întâlni pe cei de seama lorcareau ales calea Măriei Sale, ARTA, copiii au umplut esplanada Palatul Culturii Ploiesti, aducând zâmbete pe fețele tuturor. A fost cea de-a XXVI-a ediție a Festivalului COPILARIA INUNDĂ BĂTRÂNUL BULEVARD! Chiar dacă de această dată a lipsit parada tradițională de pe Bulevard, spectacolul a fost efervescent, a fost plin de culoare, bucurie și… în lumina harului inspiratelor doamne profesoare.

Zeci de copii îmbrăcați în costume vesele și colorate, umplând totul cu diverse dansuri, muzică, veselie și talent. Pentru că da, Frumosul va salva lumea…

Spectacolul de dans de pe esplanada Palatului Culturii a fost o adevărată încântare pentru ochi și suflet. Micuții dansatori au împărtășit talentul lor prin mișcări grațioase, emoții și pasiune, lăsându-ne pe toți uimiți și inspirați. Această experiență artistică a adus laolaltă bucuria copilăriei și frumusețea artei, creând amintiri de neuitat pentru toți cei prezenți și… îndemnând la cunoaștere și la educație prin artă.

A fost aici, însă, mult, mult maim ult decât sărbătoare, dans, râsete și fotografii. A fost muncă, disciplină, pasiune.

Sincerefelicitări și mulțumiri micilor artiști precum și doamnelor profesoare Marilena Eftemie, Gabriela Eftimie si Aurora Beatrice Petre pentru încă o ediție de vis a Festivalului.

Mulțumiri se cuvin și doamnei profesor Raluca Ocneanu, domnului profesor Marian Dovâncă și intregii echipe a Centrul Judetean de Cultura Prahova “Acad. Eugen Simion” care a fost în spatele acestui eveniment care, într-adevăr, merită să rămână tradiție!