Copiii din Ploiesti ii pot trimite Mosului scrisori, prin cutii postale speciale! poate ii cer si… mult-ravnitele Luminite de Craciun!

Primăria municipiului Ploiești zice că ea, insttuția, ar fi… „complice al tuturor copiilor cuminți ai orașului nostru”, și, în această calitate, a montat în cartierele din Ploiești opt cutii poștale, cu destinație specială, în care scrisorile micuților pot fi depuse astfel încât, în timp util, acestea să ajungă la Moș Crăciun.

„Dorințele copiilor, însoțite de urări și gânduri bune, vor fi așternute pe hârtie și, animate de spiritul Sărbătorilor de Iarnă, vor aștepta să fie ridicate din aceste cutii poștale de către spiridușii lui Moș Crăciun și duse la cel care, ca în fiecare an, va îndeplini tot ceea ce micuții ploieșteni au așternut pe hârtie, cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă!

Copii, Moș Crăciun este nerăbdător să primească scrisorile voastre și, cu blândețea și generozitatea bine-cunoscute, abia așteaptă să vă îndeplinească dorințele!”, au transmis cu puțin timp în urmă reprezentanții municipalității.

 Culmea, spritul Crăciunului s-ar fi rătăcit prin Ploiești, astfel că… și azi, la ceea ce trebuia să fie o NOUĂ ședință a Consiliului Local, prilej cu care trebuia discutată și o rectificare de buget astfel încât să fie bani pentru iluminatul festiv… NU a fost întrunit CVORUMUL și… ședința nu s-a mai ținut: știți cum?- exact ca data trecută!!!