Consilierii ploiesteni, trebuie sa decida oportunitatea/neoportunitatea participarii la licitatia pentru achizitionarea activelor provenind din fosta societate Upetrom 1 Mai S.A. Ploiesti

Ședința ordinară lunară a Consiliului Local Ploești, o ședință cu nu mai puțin de 37 de proiecte înscrise pe ordinea de zi (în afară de punctul „diverse”), programată pentru 29 ianuarie, are înscrisă, între altele, și o inițiativă ce amintește „printre rânduri” de colosul industrial care odinioară era mândria ploieștenilor și a prahovenilor.

 Astfel, la nr 31 pe ordinea de zi propusă avem „Proiect de hotărâre privind oportunitatea/neoportunitatea participării la licitația pentru achiziționarea activelor aflate la vânzare provenind din fosta societate Upetrom 1 Mai S.A. Ploiești – inițiat de consilierii Valentin Marcu, Aurelian-Dumitru Tudor, Nicolae-Vlad Frusina, Gheorghe Popa, Costel Andreescu, Robert-Ionuț Vîscan și Cristian-Mihai Ganea”.

 Proiectul a fost transmis spre avizare Comisiei nr. 2 a Consiliului Local al Municipiului Ploiești – Comisia pentru valorificarea patrimoniului, servicii către populație, comerț, turism, agricultură și promovare operațiuni comerciale.

foto: atomploiesti.ro