Conferinta de inchidere a proiectului “Dinamizarea IMM–urilor din Romania prin  creșterea cunoștințelor în eficiență sustenabilă”

Marti, 19 decembrie 2023, a avut loc, la Sky Blue Resort, conferinta de inchidere a proiectului “Dinamizarea IMM–urilor din Romania prin creșterea cunoștințelor în eficiență sustenabilă”.

Camera de Comert si Industrie Prahova a derulat, in calitate de partener, impreuna cu Federația Generală a Sindicatelor (FGS) FAMILIA – promotor si cu Fellesforbundet – partener din Norvegia, acest proiect finanțat cu sprijinul granturilor acordate prin mecanismul financiar norvegian 2014-2021 în cadrul „Programului de Energie din România”.


Obiectivul general al proiectului a constat in sporirea cunoștințelor IMM-urilor românești din sectorul construcțiilor, pentru a încorpora practici sustenabile în realizarea eficienței durabile prin îmbunătățirea performanțelor lor de mediu și energetice.

La conferinta de inchidere a proiectului au participat 50 de persoane, reprezentanti ai mediului de afaceri, ai organizatiilor patronale, ai institutiilor de invatamant si ai presei.

Evenimentul a fost deschis de Presedintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, care a subliniat importanta parteneriatelor in dezvoltarea de actiuni si activitati generatoare de plus-valoare pentru firme.

La eveniment a fost prezent si Dl. Florin Duma – Președintele Organizației Prahova a Patronatului IMM-urilor.

Dna. Gabriela Sterian, Secretar General al FGS Familia si manager al proiectului, a sustinut o prezentare cu accent pe rezultatele si elementele de noutate la nivelul secorului constructii, aduse de activitatile desfasurate in proiect. Totodata, au avut loc o serie de prezentari pe teme legate de eficienta, sustenabilitate, sisteme de management in constructii, sustinute de catre invitati.

Prezentarile au fost urmate de o sesiune de networking.