Conducerea Organizatiei de Femei PNL Prahova si PNL Ploiesti demisioneaza din Partidul National Liberal

Dupa ce, saptamana trecuta, 203 membri ai organizatiei de tineret din PNL Prahova si-au dat demisia, azi au facut acelasi lucru fostii presedinti ai organizatiilor judetene si municipale Ploiesti de femei, respective purtatorul de cuvant.
„Vă informăm, cu părere de rău, că ne-am depus demisia din Partidul Naţional Liberal, un partid în care ne-am înscris din convingere şi pe care îl părăsim pentru că astăzi nu mai respectă valori în care adevăraţii liberali cred: democraţia şi libertatea de alegere. Părăsim Partidul Naţional Liberal din cauza unei conduceri de la centru care a abandonat interesele şi principiile liberale şi calcă în picioare statutul partidului.

Din păcate, preşedintele PNL, domnul Crin Antonescu, a ratat şansa de acţiona ca un garant al respectării regulilor în PNL, refuzând să organizeze conferinţa judeţeană de alegere a liderilor PNL Prahova, în termenul prevăzut de statut, şi girând în continuare o conducere impusă şi care acţionează abuziv. Actuala conducere locală a PNL Prahova este formată din oameni impuşi, care au un comportant abuziv faţă de liberalii care i-au asigurat domnului Crin Antonescu cel mai bun scor naţional la alegerile prezindenţiale din 2009, în Municipiul Ploieşti.

Lăsăm, din păcate, organizaţia pe mâna unor oameni incapabili să înţeleagă electoratul şi nevoile sale şi al căror unic scop este accesul la resursa publică, folosind numele unui partid de care nu sunt demni şi pe care nu au cum să îl reprezinte cu cinste. Regretăm faptul că am ajuns la această situaţie, care dezintegrează, practic, în prag de alegeri locale, organizaţia pentru care am muncit cu toţii ani la rândul”, se spune intr-un comunicat de presa semnat de Simona Schenlbach, fost preşedinte al Organizaţiei de Femei PNL Prahova, Adina Chitu, fost preşedinte al Organizaţiei de Femei PNL Ploieşti si Bianca Patrichi, fost purtător de cuvânt al PNL Prahova.