Concert Smiley pe 5 decembrie, la Ploiesti, la deschiderea Sarbatorilor de iarna

Deschiderea Sărbătorilor de iarnă, programată pe 5 decembrie, va include aprinderea iluminatului ornamental, un concert susținut de Smiley, dar și un spectaculos foc de articifii, promite Primăria Ploiești.

„Primarul municipiului Ploiești, Adrian Florin Dobre, invită ploieștenii la deschiderea oficială a Sărbătorilor de iarnă, eveniment care va avea loc marți, 5 decembrie a.c., în Ajun de Moș Nicolae, în centrul civic al orașului”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Ploiești.

Totul va debuta la ora 17.00, când se va aprinde iluminatul festiv de sărbători, care va marca deschiderea Sărbătorilor de iarnă în municipiul nostru.

„Copiii, împreună cu părinții și bunicii, care vor participa la eveniment, se vor putea bucura de farmecul acestui eveniment prin vizionarea spectacolului “Dragonul” susținut de actorii Teatrului pentru Copii “Ciufulici”. În spiritul lui Moș Nicolae, municipalitatea ploieșteană le va oferi copiilor prezenți la sărbătoare mici surprize”, se mai precizează în comunicatul Primăriei Ploiești.

Seara magică va continua, de la ora 18.30, cu un concert susținut de îndrăgitul interpret Smiley și se va încheia cu un spectaculos foc de artificii, promite municipalitatea ploieșteană.