Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor a pus temporar lacatul pe usa depozitului Humana. Asteptam raspunsul companiei

În data de 15.11.2022, comisari din cadrul Comisariatului  Regional pentru Protectia Consumatorilor  Regiunea Sud Muntenia  Ploiesti Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Prahova au desfășurat o acțiune de control la depozitul Sc Humana People to People SRL Ploișsti importator de articole second-hand.

Potrivit informațiilor transmise de comisarul-șef Ion Iordăchescu,s-a constatat că documentele care atestă efectuarea operațiunilor de curățare, dezinfecție si dezinsecție nu erau în conformitate cu prevederile legale. Până la finalizarea verificărilor s-a dispus oprirea de la punere pe piață a întregului stoc de marfă aflat în depozitul operatorului economic:  179.000 kg produse în valoare de peste 2 000 000 lei.

Imediat după aflarea acestei vești am transmis din partea redacției o solicitare privind un punct de vedere din partea reprezentanților Humana People to People. Imediat ce vom primi opinia acestora, o vom da publicității.