Comandamentul local pentru deszapezire, convocat azi la Primaria Ploiesti

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a convocat, astăzi, Comandamentul local pentru deszăpezire, ca urmare a emiterii recentelor avertizări meteorologice.

În acest sens, în conformitate cu planurile de intervenție, au fost stabilite principalele măsuri preventive și de intervenție operativă pentru gestionarea situațiilor de urgență produse de aceste fenomene.

 Aflăm în acest context, că au fost luate măsuri pentru asigurarea utilajelor pentru deszăpezire și au fost verificate stocurile de material antiderapant, în vederea intervenției pentru menținerea viabilității rețelei de drumuri din municipiul Ploiești.

Așadar… TOTUL O SĂ FIE BINE ȘI FRUMOS, DA?! N-o să mai avem nămeți care să înfunde și să blocheze străzile, trecerile pentru pietoni sau parcările, o să avem confort și… trafic normal! (N.R. SPERĂM SĂ FIE EXACT AȘA!)

Totodată, s-a stabilit să se acționeze preventiv pentru combaterea poleiului pe străzile principale din oraș, dacă va fi cazul. De asemenea, au fost reamintite căile de acces care trebuie curățate cu prioritate: arterele principale de circulație, poduri, zonele de acces către unitățile spitalicești, instituții publice, stații mijloace de transport în comun, unități de învățământ.

 În acest context, autoritățile ploieștene precizează că cetățenii pot apela dispeceratul permanent al Municipiului Ploiești, la numărul de telefon 0244/984, pentru semnalarea unor eventuale probleme în asigurarea utilităților publice sau alte probleme care țin de administrarea municipiului nostru.

 ATENȚIE: Potrivit ultimelor informări meteorologice, vremea se va răci semnificativ vineri, 19 ianuarie a.c. și sâmbătă, 20 ianuarie a.c., în toate zonele țării fiind așteptate precipitații.

În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, Administrația Naţională de Meteorologie va actualiza informările privind starea vremii.