Cantemirista aureolata cu argint si aur la Campionatul National de Karate Skdun 2024

Elev sergent Medeea Zafiris de la Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza este campioană și vicecampioană națională la karate, după un parcurs foarte excelent la Campionatul Național de Karate Skdun 2024, desfășurat la Voluntari, în sala Gabriela Szabo, în perioada 9-10 Martie 2024.

Rezultatele minunate obținute de Medeea nu fac altceva decât să demonstreze dedicarea și talentul ei, munca din spatele acestor medalii strălucitoare obținute sub îndrumarea antrenorului ei.

Locul I – Kumite individual shobu ippon 16-17 ani;

Locul I – Kumite individual shobu sanbon 16-17 ani;

Locul II – Kata individual DAN 16-17 ani.

Trebuie știut că, încă din clasa a IX-a, de când a îmbrăcat uniforma militară, tânăra cantemiristă ne-a arătat că acolo unde este pasiune și determinare, performanțele sunt posibile.

De asemenea, adolescenta are în palmares trofee adjudecate la nivel mondial, european și național, titluri de care este foarte mândră.

Medeea este o sportivă desăvârșită, pe lângă karate, evidențiindu-se și cu echipa de handbal a colegiului, este un militar destoinic și o elevă care este preocupată să obțină rezultate deosebite la învățătură, dar și să participe la activități extracurriculare.

Perseverentă, conștiincioasă și ambițioasă, Medeea este un exemplu nu doar pentru colegii de liceu, ci și pentru toți adolescenții.

„Felicitări, Medeea, și mult succes în continuare!” îi transmite conducerea reputatului Colegiu.