Bursa locurilor de muncă – SMART JOB HUNTING (15 mai 2024) 

Miercuri, 15 mai a.c., s-a desfasurat, la Casa de Cultură a Studenților Ploiești, cea de-a treia editie a Bursei locurilor de munca – SMART JOB HUNTING.
Echipa de organizare a evenimentului a fost formata din Camera de Comert si Industrie Prahova, Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova, Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova, Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Ploiești și Casa de Cultură a Studenților Ploiești.
Evenimentul a reunit peste 30 de firme din Prahova, Bucuresti și Buzău, care au ofertat circa 450 de locuri de muncă – în principal pentru absolvenții de studii superioare, dar și pentru cei cu studii medii – în următoarele specialități: inginerie – proiectare, mecanică, constructii, instalatii, electromecanică, chimică, automatizare, de proces, de mentenanță, foraj; logistica si productie; specialisti SSM, specialisti ofertare; mentenanta mecanica, operatori chimisti; specialisti marketing, project management; domeniul medical; arhivare; IT, operatori introducere – procesare – validare date. 
Totodată, au fost disponibile și numeroase poziții de internship in domeniile: chimie-petrochimie, inginerie, constructii.
Având în vedere condițiile concrete de pe piața forței de muncă în perioada actuală, dar si deficitul accentuat de specialiști în numeroase domenii de activitate, această acțiune a constituie o reală oportunitate atât pentru angajatori, cât și pentru cei interesați de identificarea unui loc de muncă.